Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell2g2.1kcal0.4g0g0g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g1.6g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g1.8g3.1kcal0.2g0.4g0g0.2g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)1.1g1.9kcal0g0g0.2g0g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g0.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g27kcal1.6g3g0.6g0.6g
Valittu annoskoko7g14kcal0.8g1.5g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.4g0.8g0.2g0.2g
Arvot/100g100g186kcal11g20.5g4.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023