Mustikkapiirakka (hedelmäsokerilla)

100g 60% leivontamargariinia
30g (vajaa puoli desiä) hedelmäsokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl = 200g mustikoita
30g hedelmäsokeria
2 tl perunajauhoja

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna edelleen vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Levitä taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet ja pane taikinan päälle vuokaan.

Paista uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia, 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Mustikka metsä- 2.6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Kaurahiutale 0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1.3g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g37kcal0.6g4.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko7g18kcal0.3g2.2g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.2g1.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g256kcal4.2g30.6g12.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62306