Kukkakaali-purjokeitto

Hienonna halkaistu ja huuhdottu purjo.

Paloittele kukkakaalit kukinnoiksi ja hienonna varret.

Freesaa hienonnettu purjo tilkassa öljyä.

Lisää kukkakaalit kattilaan.

Kaada joukkoon vesi ja lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä noin 15 minuuttia.

Soseuta kypsät vihannekset sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.

Kuumenna soseutettu keitto uudelleen kiehuvaksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto.

Mausta rakuunalla ja timjamilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Tikruliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g0g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Viola tuorejuusto yrtti (Valio), annos 200g0.6g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g4kcal0g0.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g2kcal0g0.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g29kcal0g1.4g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301939