Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.5g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2.2g5kcal0.4g0g0.4g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g12kcal0.8g0.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko7g6kcal0.4g0.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g80kcal5.5g1.4g5.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704