Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g2g0.4kcal0g0g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kesäkurpitsa0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto0.5g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g1.6g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g11kcal0.6g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.3g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g78kcal4.1g1.4g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207