Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 3.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g2.1g2.3kcal0.5g0g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml0.9g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g13kcal1.2g1g0.2g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.6g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g93kcal8.3g6.9g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046