Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%1.6g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g11kcal0.4g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.2g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g74kcal2.7g1.4g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175