Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4.9g11kcal0.9g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka0.6g1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g26kcal2g0.2g2g0g
Valittu annoskoko7g13kcal1g0.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g180kcal13.7g1.4g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189333