Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.9g7kcal0.6g0g0.5g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g1.8g6.1kcal0.4g0g0.5g0g
Voi 0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g33kcal2g0g2.8g0g
Valittu annoskoko7g17kcal1g0g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.5g0g0.7g0g
Arvot/100g100g229kcal13.9g0g19.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308521