Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g0.4g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Flora, vihreä 70%0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Porkkanaraaste 200g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.9g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Vehnäjauho X-tra1.2g4.2kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g43kcal0.6g6.8g1.4g0g
Valittu annoskoko7g21kcal0.3g3.4g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.2g1.7g0.4g0g
Arvot/100g100g293kcal4.1g46.6g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58496