Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g2g2.3kcal0.4g0g0.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g11kcal0.8g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g5kcal0.4g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g76kcal5.6g2.8g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070