Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1g0.6kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1.6g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g12kcal0.6g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.3g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g80kcal4.1g5.5g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185