Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g0g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0g0kcal0g0g0g0g
Ruokosokeri0g0.1kcal0g0g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g1.2g3.9kcal0.2g0.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g16kcal1g1.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g8kcal0.5g0.8g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g113kcal6.9g11.1g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118413