Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Bataatti, kuorittu 0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kanasuikale hunajamarinoitu2g2.5kcal0.4g0g0.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti0.7g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1g1.1kcal0.2g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P1.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g15kcal1.2g1g0.4g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.6g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g101kcal8.3g6.9g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852