KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1g0.3kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g1.2g1.3kcal0.2g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g10kcal0.6g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.3g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g68kcal4.2g2.8g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146