Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g1.6g4.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g44kcal0.4g6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko7g22kcal0.2g3g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.1g1.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g303kcal2.7g41.1g15.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161