Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g2.3g5.6kcal0.2g1.1g0g0.3g
Ketsuppi 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)1.7g3.1kcal0.4g0g0.1g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g0.8g3kcal0.2g0g0.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu 1.6g1.1kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g27kcal2g2.4g0.6g0.6g
Valittu annoskoko7g14kcal1g1.2g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.5g0.6g0.2g0.2g
Arvot/100g100g185kcal13.7g16.4g4.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424