Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g4.2g14kcal0.6g2.7g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g43kcal1.6g5.4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko7g21kcal0.8g2.7g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.4g1.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g292kcal11g37g9.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149