Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2.8g3.8kcal0.5g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g1.6g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g27kcal1.4g2.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko7g14kcal0.7g1.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.4g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g188kcal9.7g16.7g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367657