Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 800.5g2.2kcal0.4g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.5g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.9g2.9kcal0g0g0.3g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g25kcal1.6g0g1.8g0.2g
Valittu annoskoko7g12kcal0.8g0g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0g0.5g0.1g
Arvot/100g100g169kcal11g0g12.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107