Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy2.4g13kcal0.2g0.8g1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1g5.9kcal0.2g0.1g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g54kcal1.6g1.8g4.6g0g
Valittu annoskoko7g27kcal0.8g0.9g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g13kcal0.4g0.5g1.2g0g
Arvot/100g100g367kcal11g12.3g31.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478