Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä 1.8g1.8kcal0.4g0g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g0.6g0.6kcal0.1g0g0g0g
Oliivi0.6g0.6kcal0g0g0.1g0g
Parsakaali brokkoli 1.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.1g0.6kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g16kcal1.6g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko7g8kcal0.8g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.4g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g112kcal11g2.7g5.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125449