Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse0.8g5.8kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Mustikka metsä- 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g40kcal0.6g5.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko7g20kcal0.3g2.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.2g1.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g279kcal4.2g38.9g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644