Neppiksen karppis jauhelihajuttu

Paista jauheliha, pekoni, voissa, lisää tomaatit kerma ja smetana, (mausteet) pellavansiemenrouhe ja chili (sipuli tai suoraan vuokaan).

lisää valmispaistos jäisten vihannesten päälle vuokaan, ripottele juustoraaste päälle.

Laita uuniin 225 asteeseen folion alle muhimaan, anna muhia 30-45 min ja ota pois folio, paista vielä kunnes juusto hyvännäköinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Neponsson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g0.7g2.7kcal0g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0g0.1kcal0g0g0g0g
Kadett original (Arla), annos 12g0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vihreä papu 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha Sika-nauta 23% (Saarioinen), annos 400g2.3g6.6kcal0.4g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g29kcal1.2g0g2.6g0g
Valittu annoskoko7g14kcal0.6g0g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g0g0.7g0g
Arvot/100g100g195kcal8.1g0g17.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300124