Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 0.9g4.7kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Maapähkinä 0.4g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0.1g
Korppujauho 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g36kcal0.6g4.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko7g18kcal0.3g2.3g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.2g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g249kcal4.1g31.5g11g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739