Mummin omenakakku

-Sekoita kuivat ainekset, lisää maito ja margariini.

-Kaada taikina vuokaan ja pistele omenalohkot taikinaan.

Sirottele kanelia ja sokeria päälle.

-Paista uunissa n. 30 min 200 asteessa.

Resepti on "Pohjoisen omenat" - kirjasta.

Löytyy Kotikokista: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g1.5g5.2kcal0.2g0.9g0g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 0.4g2.1kcal0g0g0.2g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 3.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g26kcal0.4g4.4g0.4g0.6g
Valittu annoskoko7g13kcal0.2g2.2g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.1g1.1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g178kcal2.7g30.1g2.7g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312496