Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 0.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Mustikka metsä- 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g9kcal0.2g2g0g0.2g
Valittu annoskoko7g5kcal0.1g1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g64kcal1.4g13.7g0g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729