Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g1.5g0.7kcal0g0g0.1g0g
Hunaja 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 0.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Herne 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g11kcal0.4g1g0.4g0g
Valittu annoskoko8g6kcal0.2g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g75kcal2.7g6.7g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381982