Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Tattarijauho, Myllynparas0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio0.9g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kaurajauho 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g24kcal0.6g1.4g1.6g0g
Valittu annoskoko7g12kcal0.3g0.7g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.2g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g166kcal4.1g9.6g11g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712