Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g3.2g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %0.5g1kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g20kcal1.2g0.4g1.6g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.6g0.2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g137kcal8.2g2.7g11g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=434202