Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 2.3g2.9kcal0.5g0g0.1g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Riisi, keitetty, suolaa 2.1g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g17kcal1.2g1.4g0.6g0g
Valittu annoskoko7g8kcal0.6g0.7g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g114kcal8.2g9.6g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88853