Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 2.2g2.7kcal0.5g0g0.1g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g4.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Osterikastike, Blue Dragon0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g12kcal1.2g0.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko7g6kcal0.6g0.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.1g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359