Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 2.9g1kcal0g0.2g0g0g
Mansikka 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g22kcal0g5.4g0g0g
Valittu annoskoko7g11kcal0g2.7g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0g1.4g0g0g
Arvot/100g100g153kcal0g37g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463