Minttusuklaapiirakka

Pohja:

6dl sokeria
5dl vehnäjauhoja
2tl vaniljasokeria
4tl leivinjauhetta
6rkl kaakaota
3dl kuumaa vettä
300g voita(sulaa)
4 munaa

sekoita kuivat aineet keskenään.

kiehauta vesi ja lisää se.
sulata voi ja lisää sekä munat.

nämä aineet siis sekoitetaan puulastalla EI SÄHKÖVATKAIMELLA.

paista 200 asteessa n.25 min.

täyte, voicreemi+suklaakuorrute:

150 voita(pehmeää)
5dl tomusokeria
4 tl vaniljasokeria
2 keltuaista

vatkaa aineet vaahdoksi ja levitä jäähtyneen piirakan päälle.

anna kreemin kovettua ja sitten sulata 1,5 suklaalevyä(MARABOY minttukrokant) ja lisää tilkka rypsiöljyä.

levitä ja koveta...nam!

Reseptistä tulee n. 64 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Simpukka86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.5g5.9kcal0g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.6g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Minttukrokantti (Marabou), annos 200g0.9g4.7kcal0g0.5g0.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g57kcal0.4g7.2g3g0g
Valittu annoskoko7g29kcal0.2g3.6g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g14kcal0.1g1.8g0.8g0g
Arvot/100g100g393kcal2.7g49.3g20.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164542