Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit0.2g0.8kcal0.1g0g0g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g0.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Katkarapu 0.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g0.3g0.4kcal0.1g0g0g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.1g0kcal0g0g0g0g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä0.7g1.1kcal0.2g0g0g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g1.5g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g20kcal2.2g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko7g10kcal1.1g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.6g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g132kcal14.9g2.7g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271878