Kesäkurpitsalasagne

Siirry sivulle!

Pätkäise keskeltä poikki isommat kesäkurpitsat ja käytä pienemmät kokonaisina.

Leikkaa ne pituussuunnassa ½ sentin viipaleiksi.

Levitä leivinpaperin päälle työpöydälle ja ripottele päälle suolaa.

Anna hikoilla 15 minuuttia ja pyyhi neste pois paperilla.

Paahda jauheliha kahdessa erässä paistinpannulla, kuullota hieman sipulimurskiakin.

Yhdistä jauhelihan joukkoon sipulit, tomaattimurska ja puré.

Lisää mausteita maistellen makusi mukaan.

Seos saa olla aika "maistuvaa" ja mausteista.

Nostele voideltuun uunivuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa, jauhelihaseosta ja mozzarellaviipaleita.

Päällimmäiseksi kesäkurpitsaa.

Sirottele päälle juustoraaste ja kypsennä lasagnea 200 asteessa n. 40 min.

(Laitoin myös porkkanaraastetta jauhelihaseoksen joukkoon sekä kirsikkatomaatin puolikkaita lasagnen päälle)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, tuore2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g1.3g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g0.8g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g12kcal1g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.5g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g84kcal6.8g2.7g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=434171