Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 2g1.4kcal0g0.3g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g1.6g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g12kcal0.6g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.3g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g80kcal4.1g5.4g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759