J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1.8g1.1kcal0g0.2g0g0g
Herne, pakaste (rainbow)2.5g2.2kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g9kcal0.4g1.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g5kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g61kcal2.7g8.1g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445637