Perunavuoka

Paista jauheliha, mausta suolalla, pippurilla, valkosipulilla ja basilikalla, lisää yrtti-tomaattimurska, sekoita.

Laita uunivuokaan peruna-suikaleet ja peruna-sipuli-suikaleet, lisää suolaa, sekoita joukkoon jauheliha-mössö ja lopuksi kerma.

Paista uunissa 200 astetta noin tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Teija67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g1.5g1kcal0g0.2g0g0g
Perunasipulisekoitus (Pirkka), annos 500g1.5g1kcal0g0.2g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1.2g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.6g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.5g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g13kcal0.6g1.2g0.6g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.3g0.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g88kcal4g8g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249114