Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hunajameloni kuorittu 0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Cantaloupe meloni0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Viinietikka balsami0.1g0kcal0g0g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Paprika punainen 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g5kcal0g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko7g2kcal0g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g31kcal0g2.7g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276552