Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 0.7g2.6kcal0.1g0g0.3g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g1.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g0.7g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kalkkuna 1.4g2.8kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g23kcal1.2g0.2g1.8g0g
Valittu annoskoko7g12kcal0.6g0.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g159kcal8.2g1.4g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150