Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)1.3g4.4kcal0.2g0.9g0g0g
Tonnikala öljyssä 1.4g2.7kcal0.4g0g0.1g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g23kcal1.4g2.4g0.8g0g
Valittu annoskoko7g11kcal0.7g1.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g154kcal9.5g16.2g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139