Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 0.4g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.6g2kcal0g0g0.2g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.9g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g11kcal0.4g1g0.6g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.2g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g78kcal2.7g6.8g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542