Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 1g1.2kcal0.2g0g0g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g11kcal0.8g1g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g5kcal0.4g0.5g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g72kcal5.4g6.8g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456346