Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g3.1g4.4kcal0.6g0g0.2g0g
Korppujauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g15kcal1.4g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.7g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.4g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g100kcal9.5g4.1g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628