Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3.3g3.6kcal0.7g0g0.1g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g9kcal1.4g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko8g5kcal0.7g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.4g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g63kcal9.3g1.3g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117183