Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g5.6g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)1.5g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g9kcal0.4g1.6g0g0.2g
Valittu annoskoko7g4kcal0.2g0.8g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g59kcal2.7g11g0g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148105