Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.4.4g16kcal0.6g3g0.1g0.2g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g2.3g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g42kcal1.8g6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko7g21kcal0.9g3g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.5g1.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g287kcal12.2g40.5g8.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148793