Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino1.1g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g1.8g1.1kcal0.2g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.8g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g16kcal1.6g1.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko8g8kcal0.8g0.6g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.4g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g105kcal10.7g8g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930