Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale2.7g3.6kcal0.5g0.1g0.2g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras1.5g4.7kcal0.2g0.8g0g0.1g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 0.8g2kcal0.2g0g0.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)2.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Sinappi 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g24kcal1.8g2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko7g12kcal0.9g1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g161kcal12.2g13.5g5.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789